Taoïstische geheimen van liefde

Ik ben op zoek naar manieren om gratis seksueel te diversifiëren, ik kwam het werk van Manteka Chia “Dao Secrets of Love” tegen. De beloofde introductie van de revalidatie van de ziel en het lichaam en een half uur orgasme. Ik flitste allerlei soorten esoterisch, maar vanwege verwaarlozing ben ik geboren over het redactionele kantoor van Cosmo Books. Dus kamagra te koop We hebben een geliefde persoon en ik moest de charmes van het oude (of nieuw ervaren?) De benadering van liefde.

Ten eerste is dao-sex https://prostaatmassage.com/effectiviteit-van-prostaatmassage/ een uitwisseling van energie tussen partners. Geniet ervan, je moet leren je energie te creëren en te beheren. Het boek zegt dat dit vooral nodig is voor vrouwen. Gezonde mannen hebben tenslotte geen seksuele energie om wakker te worden, ze slapen nooit zo.

Leave a Reply